Policia jep detaje për bastisjen në Balindoll

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 19 Dhjetor, 2019 12:14

Policia jep detaje për bastisjen në Balindoll

Dje pjestarët e policisë nga SPB Tetovë- Zyra e jashtme për punë kriminalistike Gostivar, kanë kryer bastisje në shtëpinë e 24- vjeçarit G.R. në rrugën ,,Karaagaç” në Balindol të Gostivarit, njofton Gostivari Sot 

Gjatë bastisjes, e cila është realizuar me urdhër të gjykatësit, është gjetur një bluarëse me marijuanë e
cila është fotodokumentuar dhe konfiskuar për egzaminim.

Person në fjalë, është mbajtur në Stacionin policorë Gostivar, për zbardhjen e plot të rastit, me
ç’rast kundër tij do të përgaditet edhe parashtresë adekuate. Gostivari Sot 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 19 Dhjetor, 2019 12:14