Banori i Gostivarit njofton Policinë për largimin e bashkëshortes nga shtëpia

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 18 Dhjetor, 2019 15:23

Banori i Gostivarit njofton Policinë për largimin e bashkëshortes nga shtëpia

Dje në ora 11.00, 24-vjeçari D.S. nga fshati Simnicë e Gostivarit, në SPB Tetovë ka denoncuar se, një ditën më herët  rreth orës 11.00 nga shtëpia e tyre në drejtim të panjohur, është larguar bashkëshortja e tij 19-vjeçarja S.I. nga fshati Toplicë, me të cilën nuk kanë qenë të kurorëzuar.

Merren masat dhe aktivitetet për gjetjen e 19-vjeçares së humbur. Gostivari Sot 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 18 Dhjetor, 2019 15:23