Banori nga Sedllarca e Poshtme lëndohet duke punuar në Gostivar

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 17 Dhjetor, 2019 14:42

Banori nga Sedllarca e Poshtme lëndohet duke punuar në Gostivar

Dje në ora 10.00, në SPB Tetovë është denoncuar se 27-vjeçari K.Gj. nga Sedllarca e Poshtme, duke punuar në sallon për prodhimin e mobiljeve në Gostivar, ka pësuar lëndime të rënda trupore në dorë e djathtë, njofton Gostivari Sot 

Personi i lënduar është dërguar në Spitalin e përgjithshëm ,,Ferid Murad” për ti ofruar ndihmë mjekësore.

Inspektim në vendin e ngjarjes ka kryer ekipi nga Stacioni policorë Gostivar së bashku me inspektorin
për punë dhe mbrojtje gjatë punës. Gostivari Sot 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 17 Dhjetor, 2019 14:42