Mjegulla vështirëson komunikacionin nëpër vend

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 16 Dhjetor, 2019 09:27

Mjegulla vështirëson komunikacionin nëpër vend

Mjegulla e cila sot në mëngjes është paraqitur nëpër luginat dhe qafat malore e vështirëson komunikacionin nëpër vend.

Dukshmëri të zvogëluar ka në disa akse rrugore, ndërsa në aeroportin e Shkupit janë realizuar vetëm disa fluturime, por asnjë aterrim.

Sipas informacioneve nga LAMM, dukshmëri e zvogëluar prej 50 deri në 100 metra ka në Kërçovë, në qafën malore Gjavato dhe përgjatë Luginës së Vardarit. NP “Rrugët e Maqedonisë” e cila është e obliguar për mirëmbajtjen e rrugëve nëpër shtet, apelon në vozitje të kujdesshme dhe përshtatje të shpejtësisë ndaj kushteve në rrugë.

Në aeroportin e Shkupit, sipas informacioneve nga ueb faqja e tyre, sot në mëngjes nuk është realizuar asnjë aterrim, ndërsa me vonesë kanë fluturuar vetëm katër aeroplanë të “Vizer”.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 16 Dhjetor, 2019 09:27