Do të bëhet Prezantimi i Propozim Buxhetit për vitin 2020

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 16 Dhjetor, 2019 14:24

Do të bëhet Prezantimi i Propozim Buxhetit për vitin 2020

Të martë në orën 16.00 dhe në datën 20.12.2019 (e premte) në orën 16.00, do të bëhet Prezantimi i Propozim Buxhetit për vitin 2020 nga ana e Sektorit të Financave dhe Buxhetit në komunën e Gostivarit, njofton Gostivari Sot

“Të nderuar qytetarë, Ju njoftojmë se në datën ‪17.12.2019 (e martë) në orën 16.00 dhe në datën 20.12.2019 (e premte) në orën 16.00, do të bëhet Prezantimi i Propozim Buxhetit për vitin 2020 nga ana e Sektorit të Financave dhe Buxhetit. Me këtë rast ftojmë qytetarët, përfaqësuesit e shoqërisë civile, përfaqësuesit e Bashkësive Lokale dhe përfaqësuesit e të gjithë institucioneve lokale, të marrin pjesë në përgatitjen e buxhetit të komunës tonë për vitin 2020”, njoftojnë nga komuna e Gostivarit

Propozimet dhe sugjerimet tuaja për hartimin e këtij Buxheti do jenë të mirëseardhura dhe shumë të rëndësishme. Gostivari Sot 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 16 Dhjetor, 2019 14:24