Dyshohen se kryen pesë vjedhje të rënda, arrestohen dy banorë të Gostivarit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 13 Dhjetor, 2019 13:23

Dyshohen se kryen pesë vjedhje të rënda, arrestohen dy banorë të Gostivarit

Dje rreth orës 17 e 45 minuta, në rrugën e ,,Balindollit” në Gostivar, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë-Stacioni policorë Gostivar, kanë privuar nga liria 28-vjeçarin O.A. dhe 19-vjeçari J.A. nga Gostivari, për shkak të dyshimit se kanë kryer pesë vjedhje të rënda nëpër objekte në rajonin e Gostivarit.

Dy personat janë mbajtur në Stacionin policorë Gostivar dhe pas dokumentimit të plotë të rastit,
kundër tyre do të përgaditet edhe parashtresa adekuate. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 13 Dhjetor, 2019 13:23