Arrestohet 22 vjeçari nga Gostivari

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 12 Dhjetor, 2019 11:51

Arrestohet  22 vjeçari nga Gostivari

Dje rreth orës 21 e 10 minuta, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë-Stacioni policorë
Gostivar, me udhër të gjykatës e kanë arrestuar 22- vjeçarin B.D. nga Gostivari, i cili ka qenë i gjykuar me dënim me burgë për arsye se ka kryer vepër penale,,Shantazh”.

I njëjti është dërguar dhe dorëzuar në burgun e Tetovës për vuajtje të dënimit. Gostivari Sot 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 12 Dhjetor, 2019 11:51