Gostivar, Policia gjeti një çantë me marijuanë dhe kokainë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 11 Dhjetor, 2019 12:28

Gostivar, Policia gjeti një çantë me marijuanë dhe kokainë

Dje reth orës 20 e 45 minuta,në oborrin  e një shtëpie në lagjen Grudajca në Gostivar, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë-Zyra e jashtme për punë kriminalistike Gostivar, kanë gjetur një çantë me tridhjetë paketime me marijuanë dhe kokainë.
Këtë çantë në oborin e shtëpisë e ka hedhur 22-vjeçari S.I. nga Gostivari, menjëher pasi që i ka parë pjestarët e policisë.
Meren masat dhe aktivitetet për privimin e tij nga liria dhe dukumentimin e plotë të rastit, me çrast
kundër personit S.I. do të përgaditet edhe parashtresë adekuate. Gostivari Sot 
Gostivari Sot
By Gostivari Sot 11 Dhjetor, 2019 12:28