Komuna e Gostivarit nesër hap dyert për qytetarët

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 9 Dhjetor, 2019 16:53

Komuna e Gostivarit nesër hap dyert për qytetarët

Për dy vite krye Komunës Gostivarit, kryetariArben Taravari ka takuar me qindra qytetarë, nga cilat takime ka ndëgjuar nga afër hallet e tyre dhe ështëbiseduar për zgjidhjen e tyre. Për këtë qëllimdita e martë është ditë e javës cilën kryetari Taravari e ka ndarë si ditë për takim me qytetarët. Problemet e tyrejanë natyrave ndryshe, thonë nga Komuna e Gostivarit, duke filluar nga dokumenatcionet e ndryshme, administrata, problemet pronësoro-juridike, por edhe pengesa hasin gostivarasit me institucionete nivelit qendorë. Taravari thotë se këto takime i kanëshërbyer edhe atij personalisht, pasi ka marrëdrejtpërdrejtë mendim nga qytetarët rreth punës administratës Komunën e Gostivarit. E ndryshe ngaderi tani, nesë kryetari Taravari ka vendosurqytetarët t’i presë bashku me udhëheqësit e sketorëve pranë Komunës Gostivarit, ndërsa pritjado zhvillohet nga ora 11 deri ora 13.

Komuna e Gostivarit njofton se ditën e nesërme (e martë), prej ora 11:00 deri ora 13:00, kryetari ikomunës Arben Taravari, do t’i pranojë qytetarët Qendrën për Shërbime Komunale (Qendrën përInformim) katin përdhes. Bashkë me kryetarinTaravari do jenë edhe udhëheqësit e sektorëve”,

thuhet njoftimin e Komunës Gostivarit. Pos kryetarit komunës dhe udhëheqësve sektorëve,qytetarët varësisht nga problemi kanë, mund takojnë edhe nëpunësit administrativë me cilët mund diskutojnë çështje ndryshme.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 9 Dhjetor, 2019 16:53