Hanet e Mavrovës, orteku ndërpret qarkullimin e automjeteve

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 8 Dhjetor, 2019 11:49

Hanet e Mavrovës, orteku ndërpret qarkullimin e automjeteve

Në aksin rrugor P1202 Hanet e Mavrovës – Dibër afër fshatit Sencë nga ora 6:50 është ndërprerë qarkullimi i automjeteve për shkak të një orteku, informoi NP “Rrugët e Maqedonisë”.

Ekipet e ndërmarrjes punojnë në pastrimin e ortekut dhe në normalizimin e qarkullimit.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 8 Dhjetor, 2019 11:49