Tejkalohen problemet në Teatrin e Gostivarit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 6 Dhjetor, 2019 13:43

Tejkalohen problemet në Teatrin e Gostivarit

“PAQE” NË TEATRIN E GOSTIVARIT

“PAQE” NË TEATRIN E GOSTIVARITAKTORËT HASANI DHE SALIU KONFIRMOJNË MARRËVESHJEN E ARRITUR ME MINISTRINË E KULTURËS

Posted by TV GLOBI on Thursday, December 5, 2019

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 6 Dhjetor, 2019 13:43