I prezantohet rrejshëm, i merr një shumë të caktuar të parave për punësim

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 3 Dhjetor, 2019 12:10

I prezantohet rrejshëm, i merr një shumë të caktuar të parave për punësim

Dje (2-dhjetor) rreth orës 16 e 40 minuta, 58-vjeçari R.Sh., nga fshati Senakos i Gostivarit, në SPB- Tetovës ka denoncuar se në muajin tetor dhe nëntor të këtij viti, ka qenë i mashtruar nga 45-vjeçari S.R. nga fshati Kamnjan i Tetovës, njofton Gostivari Sot 

Sipas raportimit, S.R. rrejshëm është prezantuar, dhe i ka premtuar se do ta ndihmoj që ta punësoj
djalin e tij, në një ndërmarje publike, kështu që për këtë shërbim nga denoncuesi ka kërkuar dhe ka
marrur në shumë të caktuar të parave.

Meren masat dhe aktivitetet për ubardhjen e rastit. Gostivari Sot 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 3 Dhjetor, 2019 12:10