Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Bora po zbardh Gostivarin

Edhe pse ishte paralajmëruar që moti sot në Maqedoninë e Veriut do të jetë i ftohtë në mëngjes dhe në mbrëmje kurse gjatë ditës do të mbizotërojë dielli, në vende të ndryshme të vendit filluan fjollat e para të borës.

Nga ora 11 në qytetin e Gostivarit u shfaqën të rreshurat e para të borës, njofton Gostivari Sot

Gjithmonë sipas simnoptikanëve, bë vendet malore temperaturat gjatë gjithë ditës do të jenë nën 0 gradë Celsius kurse nëpër qytete do të lëvizin nga -1 deri në 8 gradë Celsius.

Gjatë javës pritet përmirësim i temperaturave dhe ngrohje të motit. Gostivari Sot 

TË FUNDIT