Muftinia e BFI- Gostivar, aksion humanitar për tragjedinë në Shqipëri

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 27 Nëntor, 2019 09:36

Muftinia e BFI- Gostivar, aksion humanitar për tragjedinë në Shqipëri

Duke e parë me seriozitet situatën e krijuar pas tërmetit në Republikën e Shqipërisë, Muftinia e BFI- Gostivar, të premten (29.11.2019), nëpër të gjitha xhamitë e saja, organizon tubimin e mjeteve finansiare përmes Këshillave të Xhamive, për t’i ndihmuar sadopak vëllezërit dhe motrat tona. Andaj, përmes këtij apeli ju informojmë që të jemi sa më solidarë si çdoherë.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 27 Nëntor, 2019 09:36