Bejta: Zot, ndihmoje Shqipërinë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 26 Nëntor, 2019 17:31

Bejta: Zot, ndihmoje Shqipërinë

“Nuk po gjej forcë të përballem me realitetin që tronditi Shqipërinë nga tërmetet vrastare të mëngjesit të sotëm. Nga zemra dhe shpirti shpreh ngushëllimet më të sinqerta për krerët e shtetit, familjet e prekura dhe gjithë kombin shqiptar”, thuhet në telegram ngushëllimin e nënkryetarit të BDI-së, Nevzat Bejta, rreth rastit tragjik në Shqipëri, transmeton Gostivari Sot. 

“Të lutemi të gjithë për Shqipërinë, për viktimat, për të lënduarit dhe familjet e tyre në këto çaste pikëllimi. ZOT, ndihmoje Shqipërinë”, përfundon ngushëllimi. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 26 Nëntor, 2019 17:31