FRASH: Kështu e pritëm sot në Gostivar Zoran Zaevin

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 23 Nëntor, 2019 17:17

FRASH: Kështu e pritëm sot në Gostivar Zoran Zaevin

“Kështu e pritëm sot në Gostivar Zoran Zaevin! Edhe me polici u munduan të na i largojnë banderolat piunat e LSDM-së dhe BDI-së mirëpo prap nuk arritën të na cenzurojnë. Nuk ua kemi frikën e as respektin o njerëz të dështuar”, thuhet në publikimin në Fejsbuk të Forumit Rinor të ASH në Gostivar.

Duhet theksuar që me këtë rast është evituar incident me simpatizantët e LSDM – së, të cilët kundërshtuan vendosjen e parullave nga të rinjtë e ASH-së.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 23 Nëntor, 2019 17:17