Tetovë, sulmohet fizikisht 19 vjeçarja nga Gradeci

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 16 Nëntor, 2019 17:55

Tetovë, sulmohet fizikisht 19 vjeçarja nga Gradeci

Më datë 16.11.2019 rreth orës 06.00 në.Stacionin policor Tetovë,19-vjeçarja M.E. nga fshati Gradec, ka denoncuar se rreth orës 05 e 20 minutaka qenë e sulmuar fizikisht në një objekt hotelerik nga personi E.H. pronarë i një objekti tjetër hotelerik, njofton Gostivari Sot
Meren masat dhe aktivitetet plr zbardhjen e rastit.
Sulm fizik ka pasur edhe në një objekt tjetër në Tetovë.
”Më datë 15.11.2019 në ora 13 e 30 minuta, në SPB Tetovë 19-vjeçari I. S. nga Tetova, ka denoncuar se ka qenë i sulmuar fizikisht nga personi A.H në një objekt hotelerik me lokacion në Tetovë, ku sulmuesi është edhe pronarë i objektit.

Policia mer masat për zbardhjen e plotë të rastit. Gostivari Sot
Gostivari Sot
By Gostivari Sot 16 Nëntor, 2019 17:55