Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Sot në Gostivar do të mbahet derbi në hendboll

Sot me fillim në ora 19:00, në Palestrën Sportive “Rinia” në Gostivar do të mbahet derbi në hendboll, njofton Gostivari Sot

Loja do të zhvillohet në mes te Klubit “Jehona nga Gostivari dhe “Mlaz” nga Bogdanci.

Chicago Stone LLC, Uji Rey dhe A.T Nasir Tours janë sponsor ë klubit të Gostivarit.

Hyrja për dashamirët e sportit do të jetë falas. Gostivari Sot

 

TË FUNDIT