Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Në Gostivar u hap ekspozita e piktorit Rexhai Hyseini – Xhai

“Jeta e njerëzve të rëndomtë”, titullohej ekspozita personale e piktorit Rexhai Hyseini – Xhai që u hap të premten në mbrëmje në Galerinë Kult në Gostivar, njofton Gostivari Sot.

Në ekspozitë paraqitet krijumtaria e fundit e piktorit, ndërsa mbështetet nga Ministria e Kulturës dhe Galeria Kult. Gostivari Sot

TË FUNDIT