SHKA “Jahi Hasani” do të mer pjesë në Koncertin me rastin e 75 vjetorit të çlirimit të Shqipërisë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 14 Nëntor, 2019 16:51

SHKA “Jahi Hasani” do të mer pjesë në Koncertin me rastin e 75 vjetorit të çlirimit të Shqipërisë

Me rastin e 75 vjetorit të çlirimit të Shqipërisë, Bashkia Tiranë më 29 Nëntor 2019 në sheshin Skërndërbej do të organizoj koncert festiv, njofton Gostivari Sot

Në këtë event është ftuar edhe SHKA “Jahi Hasani” Çegran, e cila e ka konfirmuar pjesëmarrjen dhe do të prezanton repertuarin e vet. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 14 Nëntor, 2019 16:51