Gostivarasi ka vërejtur një mjet shpërthyes në Liqenin e Mavrovës

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 12 Nëntor, 2019 11:59

Gostivarasi ka vërejtur një mjet shpërthyes në Liqenin e Mavrovës

Një 36-vjeçari nga Gostivari dje derisa ka qenë duke lëvizur përskaj bregut të Liqenit të Mavrovës ka vërejtur një mjet shpërthyes bombë, njofton Gostivari Sot 

“Dje (11-nëntor) 36-vjeçari S.Sh. nga Gostivari, në SPB Tetovëka denoncuar se në vendin e quajtur
,,Gurri i zi,, përskaj bregut të Liqenit të Mavrovës, ka vërejtur një mjet shpërthyes bombë.
Është kryer inspektim në vendin e ngjarjes”, njoftuan nga Policia, transmeton Gostivari Sot

Mjeti shpërthyes dhe shenjat janë marrur nga vendindi për ekspertizë dhe zbardhjen e plotë të rastit.  Gostivari Sot 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 12 Nëntor, 2019 11:59