Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

FOTO REPORTAZH: Bukuria e qytetit tonë nga syri i një zogu

Qielli nuk ka limit dhe fotografitë me dron janë bërë jashtëzakonisht të famshme në vitet e fundit

 

Pamja nga syri i një zogu deri vonë ishte diçka e mistershme dhe e pakapshme, por kjo më nuk është e vërtetë.


Fotografë nga e mbarë bota, të pajisur me kamera të teknologjisë së lartë, na ndihmojnë ta eksplorojmë botën nga këndet më të papritura dhe madhështore. Gostivari Sot ua sjell qytetin e Gostivarit.

TË FUNDIT