Dje në Gostivar në 22 raste Policia konstatoi keqparkime

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 11 Nëntor, 2019 13:23

Dje në Gostivar në 22 raste Policia konstatoi keqparkime

Në rajonin  e Sektorit për Pubnë të Brendshme në Tetovë, dje (10-nëntor) prej ora 10 deri ora 16, është realizuar aksion kontrollues për parakalim të parregullt, me të cilën gjithsej kanë qenë të përfshira 97- vetura (Te-65 dhe Gv-32), transmeton Gostivari Sot

”Gjatë kontrollit janë zbuluar 36 vetura të cilat kanë kryer parakalim të parrgullt (TE-14 dhe GV-22) pjesa më e madhe janë kryer në kthesa të rrezikshme (20) dhe parakalime në mënyra tjera (12)”, njoftuan nga Policia.

Shkeljet e konstatuara janë rrumbullaksuar me 24 fletëpagesa për kundërvajtje dhe 12 fletëpagesa të detyrueshme për kundërvajtje. Gostivari Sot

 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 11 Nëntor, 2019 13:23