Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Natyrë dhe arkitekturë e vjetër, lagja Bigor e fshatit Xhenovicë

Natyrë dhe arkitekturë e vjetër, lagja Bigor e fshatit Xhenovicë

FOTO: GOSTIVARI SOT 

TË FUNDIT