Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Ditë: 8 Nëntor, 2019

Ura e Sërmnovës, ura e brigjeve shqiptare

Ura e Sërmnovës, ura e brigjeve shqiptare FOTO: GOSTIVARI SOT Gostivari SotPortali i pavarur informativ në gjuhën shqipe “Gostivari Sot” zyrtarisht filloi me misionin e informimit te popullatës me datë 22 Nëntor 2017, në ditën e Alfabetit të Gjuhës Shqipe. …

Simnica e Xhemë Hasës, mishërim i Kombit dhe Fesë

Simnica e Xhemë Hasës, mishërim i Kombit dhe Fesë Gostivari SotPortali i pavarur informativ në gjuhën shqipe “Gostivari Sot” zyrtarisht filloi me misionin e informimit te popullatës me datë 22 Nëntor 2017, në ditën e Alfabetit të Gjuhës Shqipe.  Gostivari…

Reçani ka histori, shtatorja e Aqif Reçanit roje e fshatit

Reçani ka histori, shtatorja e Aqif Reçanit roje e fshatit Gostivari SotPortali i pavarur informativ në gjuhën shqipe “Gostivari Sot” zyrtarisht filloi me misionin e informimit te popullatës me datë 22 Nëntor 2017, në ditën e Alfabetit të Gjuhës Shqipe. …

Pianistja gostivarase Ëndra Ademi me koncert recital në Korçë

Piansitja e mirënjohur gostivarase Ëndra Ademi do të prezentohet me koncert recilat me kompozitorë botëror në Korçë të Shqiprisë. Koncerti do të jepet të dielën e kësaj jave me fillim në ora 18 në teatrin “Andon Zako Çajuli” në Korçë….

“Vardar Dolomit”, zgjidhet Kompania më e suksesshme e vitit

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore sot shpalli TOP 100 kompanitë më të suksesshme gjatë vitit të kaluar në Maqedoninë e Veriut. Ky manifestim është shndërruar në traditë dhe për të nëntën herë bën përzgjedhjen e kompanive më të suksesshme që…

Arrestohet 34-vjeçari nga Gostivari

Dje në qytetin e Gostivarit është prangosur nga organet e rendit një 34 vjeçar, i cili paraprakisht ka qenë i dënuar me burg për shkak të kryerjes së disa vjedhjeve në rajon, transmeton Gostivari Sot  “Dje (7-nëntor) rreth orës 14.00…

Evenimenti i parë i Sporteve Luftarake në MMA në Gostivar

Më Datën 23 Nëntor 2019 në Gostivar dot mbahet Evenimenti i parë i Sporteve Luftarake në MMA. Cili i ktijë Evenimenti është zhvillimi i ktij Sporti në Gostivar dhe Maqedoni, ju informojm se në kë Eveniment dot ket Luftar të…