I gjetën kokainë, gostivarasi bie në prangat e Policisë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 7 Nëntor, 2019 11:54

I gjetën kokainë, gostivarasi bie në prangat e Policisë

Mbrëmë rreth orës 01.00, pjestarët e policisë nga Sektori për punë të brendshme Tetovë – Zyra e jashtme për punë kriminalistike në Gostivar, në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të kyçjes së Negotinës, kanë privuar nga liria 32-vjeçarin I.Ç. nga Palçishti i Poshtëm dhe 31-vjeçarin F.R. nga Bogovina, për arsye se gjatë kontrollit të kryer tek ata është gjetur kokainë, transemton Gostivari Sot 

Pas dokumentimit të plotë të rastit, kundër tyre do të përgaditet edhe parashtresa adekuate. Gostivari Sot 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 7 Nëntor, 2019 11:54