Gostivar, arrestohet vjedhësi serik dhe përfundon në burg

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 7 Nëntor, 2019 11:56

Gostivar, arrestohet vjedhësi serik dhe përfundon në burg

Pjestarë të policisë nga SPB-Tetovë, Stacioni policor në Gostivar mbrëmë disa minuta pas mesnate në rrugën ,,Beliçica,, në Gostivar, kanë privuar nga liria 27 vjeçarin O.B. nga Gostivari, i dënuar me burg, për shkak të kryerjes së më shumë vjedhjeve në rajonin e Gostivarit, transmeton Gostivari Sot 

I njëjti është mbajtur në Stacionin policor në Gostivar, dhe gjatë ditës së sotme do të dërgohet
dhe dorëzohet në burgun e ,,Idrizovës,, në Shkup për vuajtjen e dënimit. Gostivari Sot 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 7 Nëntor, 2019 11:56