Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Ditë: 3 Nëntor, 2019

Për Kryetar të FR-ASH është zgjedhur Omer Ajdini nga Kumanova

Forumi i të rinjve i Aleancës për Shqiptarët (ASH) e ka mbajtur konferencën e parë me çka për kryetar është zgjedhur Omer Ajdini nga Kumanova. Në konferencën, kundër-kandidatë të tij kanë qenë Dardan Hiseni nga Shkupi dhe Abdulla Osmani nga…

Prurje të reja tek Lëvizja Besa

Lëvizja BESA vazhdon të ndërtojë politikën e saj inkluzive duke i dhënë mundësi të barabartë gjithë profesionistëve të cilët duan të kontribojnë në të mirë të shoqërisë sonë. Këtë porosi e ka përcjellë kryetari i kësaj partie, Bilall Kasami në…

Kongresi, BDI do të krijon KSHZ partiak dhe Këshillin kombëtar…

Gjatë vizitës në Gostivar, lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI, Ali Ahmeti shpalosi kryesisë së re të degës së Gostivarit, disa ndyshime që pritet të aprovohen në kongresin partiak të BDI-së të paraparë për në nëntor të këtij viti,…