Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Muaj: Nëntor 2019

Gostivari do të bëhet me Qendër Rinore për Resurse

Kryetari i Komunës së Gostivarit Arben Taravari dhe përfaqësuesja e përhershme e UNDP-së Narine Sahakzan nënshkruan një Memorandum bashkëpunimi për hapjen e një Qendre Rinore të Resurseve në Gostivar, e cila do t’i shërbejë gjithë Rajonit të Pollogut. Kryetari i…

Aksion i Organizatës komunale e Kryqit të Kuq në Gostivar

Organizata komunale e kryqit të Kuq Gostivar ,fton të gjithë qytetarët e interesuar si dhe institucione dhe kompani të Komunës së Gostivarit , Komunës së Vrapçishtit dhe Komunës Mavrovë-Rostushë ,që duan të solidarizohen me Shqipërinë me rastin e tërmetit që…

Çegrani në ndihmë të vllezërve nga Shqipëria

U nisën për tek vendet e prekura nga tërmeti ndihma në veshëmbathje, barna dhe një shumë e konsiderueshme parashë. Tashmë ndihmat e para janë në rrugë për në Shqipërinë tonë. Duhet të jemi krenarë me këtë rini tonën çegranase dhe…

Largohen automjetet e braktisura nga hapsirat publike

Sektori për punë të brendshme Tetovë, është duke vazhduar me aktivitetet për largimin e veturave të braktisura nga hapsirat publike të komunikacionit në Tetovë dhe Gostivar, të cilat vetqeverisja e Tetovës dhe Gostivarit, kanë filluar bashkarisht ti realizojnë gjatë javës…