Tetovë, shoferi i Golf 4 aksidenton dy persona dhe pastaj arratiset

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 31 Tetor, 2019 12:08

Tetovë, shoferi i Golf 4 aksidenton dy persona dhe pastaj arratiset

Dje rreth orës 12 e 15 minuta, në rrugën “146”, në Tetovë, ka ndodhur aksident trafiku në të cilën vetura e tipit “Golf – 4”, të cilin e ka drejtuar person i panjohur e cila manjëherë ka lëshuar vendin e ngjarjes dhe motoçikleta “Baotian”, me targa të Shkupit, të cilën e ka drejtuar 53-vjeçari I.H. nga Tetova, kurse në motoçikletë ka qëndruar edhe djali i tij 4 vjeçar, shkruan Gostivari Sot 

Në këtë aksident I.H. ka pësuar lëndime të rënda trupore, kurse fëmiju i vogël ka kaluar vetëm me
lëndime trupore, me ç’rast janë dërguar në Spitalin klinik të Tetovës, për të iu ofruar ndihma mjekësore.

Inspektim në vendin e ngjarjes ka kryer ekipa nga SPB Tetovë, me ç’rast është njoftuar edhe prokurori
Punlik. Gostivari Sot 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 31 Tetor, 2019 12:08