Tetovë, arrestohet kumanovari

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 31 Tetor, 2019 11:59

Tetovë, arrestohet kumanovari

Dje rreth orës 9 e 35 minuta, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë, me urdhër të burgut të “Idrizovës”, në Shkup, ku i njëjti ka qenë duke vuajtur dënimin, në Tetovë në rrugën  “180 bllok 70”, e kanë arestuar 29-vjeçarin E.I. nga Kumanova, njofton Gostivari Sot

I njëjti është dërguar dhe dorëzuar në burgun “Idrizovë”, në Shkup, për vazhdimin e vuajtjes së
dënimit. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 31 Tetor, 2019 11:59