Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Prishet qetësia në një objekt për organizimin e lojrave të fatit në Tetovë

Mbrëmë rreth orës 01 e 40 minuta, në një objekt për organizimin e lojrave të fatit në rrugën ,,Ilirija,, në Tetovë, për shkak të prishjes së rendit dhe qetesisë publike, pjestarët e policisë e kanë arrestuar 53-vjeçarin T.Z. nga Tetova, njofton Gostivari Sot 

Merren masat dhe aktivitetet për zbardhjen e rastit. Gostivari Sot 

TË FUNDIT