Zaevi përballë Mijallkovit në gjykatë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Tetor, 2019 12:48

Zaevi përballë Mijallkovit në gjykatë

Kryeministri Zoran Zaev, në cilësinë e dëshmitarit para pak çastesh u paraqit në Gjykatën Penale të Shkupit kundër Sasho Mijallkovit, Gordana Jankullovskes dhe të akuzuarve tjerë në rastin “Target-Fortesa”.

Rrëfimi i Zaevit pritet të bëhet për procesin pranimit të materialeve nga “bombat”, të cilat janë krijuar në Drejtorinë e Pestë të Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim. (koha.mk)

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Tetor, 2019 12:48