“Dita botërore e ushqimit”, UT me aktivitete

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 16 Tetor, 2019 09:14

“Dita botërore e ushqimit”, UT me aktivitete

Me rastin e Dites botërore te ushqimit ,Fakultetii i Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit pranë UT-së do ta shënojë me aktivitete.

Fillimisht, në orën 11:00, në Amfiteatrin e Fakultetit të Kulturës Fizike do të mbahet manifestim lidhur me rëndësinë e Ditës botërore të ushqimit, ndërsa në orën 12:00, studentët dhe stafi akademik i Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit do të ndajnë pako ushqimore për familjet skamnore.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 16 Tetor, 2019 09:14