Sela takoi zyrtarin e lartë të BE-së, Vassalo

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 15 Tetor, 2019 14:13

Sela takoi zyrtarin e lartë të BE-së, Vassalo

Kryetari i i Aleancës për Shqiptarët sot në zyrat e BE ka takuar Zëvendës Kryetarrin e Delagacionit të BE për Maqedoninë e Veriut Shkëlqesinë e tij Xhulian Vassalo.

Në këtë takim Kryetari i ASH Ziadin Sela, ka informuar z. Vassallo për aktualitete politike që kanë të bëjnë me proceset eurointegruese.

Kryetari Sela ka paraqitur vërejtjet e tija dhe të ASH në lidhje me mos përmbushjen e reformave ne shumë fusha sidomos ato të drejtësisë, megjithate ka vlerësuar se marrja e datës për fillimin e negociatave me BE- do ti ndihmonte edhe më shumë vendit për ti kryer reformat e duhura se bashku me asistencën e BE dhe kjo e fundit është shpresa e vetme që Maqedoninë e Veriut mund ta ec përpara, duke ju siguruar qytetarëve të saj stabilitet politik, shtet të së drejtës, zhvillim ekonomik dhe mirëqenie, ka përfunduar Ziadin Sela.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 15 Tetor, 2019 14:13