Sot BDI zgjedh strukturën e re në Vrapçisht

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 14 Tetor, 2019 12:01

Sot BDI zgjedh strukturën e re në Vrapçisht

Dega e Vrapçishtës e Bashkimit Demokratik për Integrim nesër do të mbajë Kuvendin Zgjedhor me fillim në ora 18:00, në shkollën fillore Vrapçishtë.

Në punimet e Kuvendit do të merr pjesë edhe i pari ndër ne, Ali Ahmeti i cili do t’ju drejtohet të pranishmëve dhe opinionit të gjërë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 14 Tetor, 2019 12:01