Bogojeski: Mickoski është zhgënjim i madh për qytetarët dhe partinë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 13 Tetor, 2019 23:02

Bogojeski: Mickoski është zhgënjim i madh për qytetarët dhe partinë

Reformatori i VMRO-DPMNE-së Petar Bogojeski thotë se lideri aktual i partisë Hristijan Mickoski humbi mundësinë për të bërë reforma sepse ai nuk u lirua në kohë. Sipas Bogojeskit, Mickoski është një zhgënjim i madh për qytetarët, por edhe për anëtarësinë e partisë. Procesi i reformës, shton ai, do të bëjë gjeneratën e ardhshme e liderëve të VMRO-DPMNE-së.

“Argumenti kryesor i Mickoskit që vërteton se ai hoqi dorë nga “gruevizmi” ishte fakti që ai nuk i ishte afruar as 5 km Gruevskit dhe nuk nuk kishte pier kafe me të! Imagjinoni, ky ishte argumenti kryesor! Mickoski, ju mund të pini çdo ditë një kafe me Gruevskin, rri në telefon 24/7. Ajo është puna juaj dhe ne nuk na intereson! Ne po flasim për “Gruevizëm”, jo për fytyrën e Gruevskit.

Gruevski nuk është “gruevizëm”, por politika, mënyra dhe metodat e drejtimit të partisë dhe shtetit! Për bindjen time të thellë, Gruevski ishte autori i vetëm i zbatimit të sistemit të “Gruevizmit”! Një tjetër ishte mjeshtri”, Shkruan Bogojeski në postimin e tij të fundit.

Ai pyet Mickoski kur do të braktisë politikat e gruevizmit, mënyrën se si qeveriset partia duke “shpallur mercenarë dhe tradhtarë, duke shkatërruar fatet njerëzore dhe duke shkelur kufomat”.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 13 Tetor, 2019 23:02