VMRO DPMNE: Pushteti i LSDM-së po e fut në borxh shtetin

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 12 Tetor, 2019 14:25

VMRO DPMNE: Pushteti i LSDM-së po e fut në borxh shtetin

Partia opozitare VMRO-DPMNE akuzon se LSDM do ta fut në borxh shtetin edhe për 53 milion euro.

“LSDM-ja në mënyrë të pamëshirshëm e fut në borxh Maqedoninë. Qeveria të martën do ta fut në borxh shtetit për mbi 53 milion euro.

Prej se LSDM është në pushtet, nuk kalojnë dy tre muaj pa hyrë në borxh”, thonë nga partia, dhe shtojnë
huamarrja e vazhdueshme ka rezultuar në një rritje të borxhit publik me mbi 5 miliardë euro.

“Dhe derisa nuk ndalojnë kreditë e reja që kamatën do ta paguajnë gjeneratat e ardhshme qeveri nuk po ndërton asgjë”, thonë nga VMRO-DPMNE.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 12 Tetor, 2019 14:25