Shkup, policia dënon mbi 160 shoferë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 12 Tetor, 2019 14:07

Shkup, policia dënon mbi 160 shoferë

Policia e Shkupit dje prej orës 6:00 deri më orën 24:00 ka realizuar një kontroll veprimi për të zbuluar shoferet që e tejkaluan shpejtësinë e vozitjes në rrethinën e Shkupit.

Gjatë kontrolleve janë sanksionuar 22 shoferë për tejkalim të shpejtësisë. Janë zbuluar 49 kundërvajtje të tjera, për të cilat janë lëshuar 21 urdhër pagese të detyrueshme dhe 28 urdhër pagesa për kundërvajtje.

Janë sanksionuar edhe 16 shoferë të cilët kanë drejtuar automjetet nën ndikimin e alkoolit. Janë zbuluar 25 vepra të tjera penale për të cilat janë lëshuar tetë urdhra pagese të detyrueshme dhe 17 urdhra pagesa për kundërvajtje.

Janë sanksionuar edhe katër motoçiklistë, ndërsa janë zbuluar edhe 52 vepra të tjera penale, për të cilat u lëshuan 33 urdhër-detyrime dhe 19 urdhër-kundërvajtje.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 12 Tetor, 2019 14:07