Janeva edhe gjatë uikendit mbetet e shtrirë në spital

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 12 Tetor, 2019 14:18

Janeva edhe gjatë uikendit mbetet e shtrirë në spital

Ish-Prokurorja Speciale, Katica Janeva është ende duke kaluar trajtimin në spital dhe ka mundësi të qëndrojë atje deri ditën e hënë, tha avokatja Irena Frçkoska për “Fokus”.

Janeva që tre ditë është shtruar për mjekim spitalin privat “Filipi i Dytë”, sepse u ankua për tension të lartë të gjakut dhe ankth të përgjithshëm në burgun e Shkupit. Analizat fillestare treguan një gjendje para-infarktit.

Gjatë javës tjetër, ekipi i avokatëve të Janevës presin të pranohet propozimi i saj për tu mbrojtur liri, për të cilën ajo ofron një garanci.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 12 Tetor, 2019 14:18