Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Sulm fizik në oborin e shkollës në Tenovë

Dje rreth 16 e 10 minuta, 38-vjeçari A.I. nga fshati Tenovë e Tetovës, ka denoncuar se disa minuta më herët, në oborin e shkollës 46-vjeçari D.D. nga i njëjti fshat e ka sulmuar fizikisht, njofton Gostivari Sot 

Merren masat për zbardhjen e plotë të rastit dhe kundër personit D.D. do të pasojë parashtresë
adekuate. Gostivari Sot

TË FUNDIT