Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Babai i Boki 13: Nuk ndjehem fajtor

Babai i Boki 13 arriti në Prokurori për t’u marr në pyetje.

Ai për TV21, tha se nuk ndjehet fajtor dhe se nuk ka marrë pjesë në takimet për ndërtimin e shtëpive.

TË FUNDIT