Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Janeva nuk do të dëshmojë në rastin ‘Zhvatja’

E dyshuara e tretë në rastin ‘Zhvatja’, ish-kryeprokurorja e PSP, Katica Janeva, vendos të mos jap dëshmi te Ruskoska për rastin në fjalë.

Pas kërkesës për kontroll të dëshmive, e dyshuara kishte të drejtë të jap dëshmi, dje Boki 13 në Prokurorinë për krim të organizuar dhe korrupsion nuk arriti të jap dëshmi sepse ishte keqësuar gjendja shëndetësore, ndërsa Janeva vendosi të mos jap dëshmi.

Nesër do të ketë aktakuzë për rastin “Reket” në të cilën përveç Janevës dhe Jovanovskit i dyshuar gjithashtu është edhe Zoran Milevski – Kiçeec i cili ndodhet në paraburgim shtëpiak.

TË FUNDIT