24 orët e Bujar Osmanit, edhe në terren edhe me familjen | FOTO

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 6 Tetor, 2019 12:59

24 orët e Bujar Osmanit, edhe në terren edhe me familjen | FOTO

Zëvendëskreministre për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, sërish ka dalë për të vëzhguar institucionet se a e zbatojnë Ligjin për përdorimin e gjuhëve, njofton Gostivari Sot 

Por, njëkohësisht, edhe pse e diel, Osmani ka ndarë kohë edhe për familjen. Në një postim në Fejsbuk, Osmani shihet nën shoqëri të bashkëshortes dhe fëmijëve duke kaluar çaste në liqenin e Ohrit. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 6 Tetor, 2019 12:59