Prej pikëpagesës së Gosvarit deri tek fshati Zdunjë do të ndryshohet regjimi i komunikacionit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 4 Tetor, 2019 11:33

Nga sot dhe gjatë 60 ditëve të ardhshme do të ndryshohet regjimi i komunikacionit në aksin rrugor Gostivar-Kërçovë prej pikëpagesës së Gosvarit deri tek fshati Zdunjë të Gostivarit.

“‘Viadukt trejt’ njofton se sot do të fillojnë aktivitetet ndërtimore gjatë rehabilitimit të rrugës magjistrale A2, aksi rrugor Kërçovë-Gostivar nga pikëpagesa e Gostivarit deri në fsahin Zdunjë të Gostivarit për 60 ditë”, njoftojnë nga LAMM.

Për këtë arsye do të ketë ndryshim të regjimin të komunikacionit.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 4 Tetor, 2019 11:33