Aktorja e një prej filmave më romantikë është 103 vjeçe dhe ende e bukur

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 3 Tetor, 2019 23:02

Aktorja e një prej filmave më romantikë është 103 vjeçe dhe ende e bukur

Filmi “Gone with the wind”, “Bashkë me erën”, ka qenë për shumë dekada një nga më romantikët në histori.

Një film klasik që është imituar dhe përmendur edhe në shumë filma modernë, ku mund ta kenë dëgjuar edhe më të rinjtë.

Aktorja protagoniste, Olivia de Havilland, u kthye në ikonë të kinematografisë amerikane me këtë film.

Sot ajo është 103 vjeçe, dhe nuk e ka humbur aspak hijeshinë dhe bukurinë fisnike siç shihet dhe nga  fotot më poshtë.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 3 Tetor, 2019 23:02