Policia e Tetovës konstaton 79 shkelje në komunikacion

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 1 Tetor, 2019 13:12

Policia e Tetovës konstaton 79 shkelje në komunikacion

Dje (30-shtator) në Tetovë janë zbuluar gjithsej 79 shkelje në trafikun rrugorë, kështu që numri më i madh gjegjësishtë (15) kanë qenë për keqparkim të veturave, 10 vozitës kanë drejtuar veturën pa poseduar patentë shoferi, 8 vetura kanë qenë më regjistrim të skaduar, e kështu me rradhë, njofton Flaka duke u thirrur në të dhënat e Policisë 

Shkeljet e konstatuara, janë rrumbullaksuar me 26 fletpagesa për kundërvajtje, 33 fletëpagesa të
detyrushme për kundërvajtje dhe 20 vërejtje me shkrim. Flaka

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 1 Tetor, 2019 13:12