Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Tetovari nuk u bindet urdhërave të policisë

Dje (29-shtator) rreth orës 21 e 30 minuta, në rrugën ,,Bllagoja Toska,, në Tetovë, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë, e kanë arestuar 40- vjeçarin S.S. nga Tetova, i cili pas një ankese të denoncuar kundër tij, ka kundërshtuar që të legjitimohet, me ç’rasti i ka fyer dhe poshtruar pjestarët e policisë, njofton Flaka  

Rasti është duke u zbardhur. Flaka  

TË FUNDIT