Në afërsi të fshatit Leshkë ka ndodhur aksident trafiku

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 30 Shtator, 2019 15:42

Në afërsi të fshatit Leshkë ka ndodhur aksident trafiku

Mbrëmë (29-shtator) rreth orës 23 e 15 minuta, në rrugën regjionale Jazhincë-Tetovë, në afërsi të fshatit Leshkë, ka ndodhur aksident trafiku, në të  cilën kanë marrur pjesë vetura ,,Golf,, me targa të Tetovës, të cilën e ka drejtuar 36-vjeçarja S.I.Z. nga fshati Sllatinë e Tetovës, dhe motoçikletë të cilën e ka drejtuar person i panjohur, i cili menjëherë ka lëshuar vendin e ngjarjes, njofton Flaka 

Vozitësja e veturës ,,Golf,, është dërguar në Spitalin klinik të Tetovës, për ti ofruar ndihmë mjeksore.

Inspektim në vendin e ngjarjes ka kryer ekipi nga Sektori për punë të brendshme Tetovë. Flaka 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 30 Shtator, 2019 15:42