MPB-ja po zbrazet! Një mijë polic në pushim pa pagesë, edhe 4 mijë të tjerë presin përgjigje

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 30 Shtator, 2019 15:49

MPB-ja po zbrazet! Një mijë polic në pushim pa pagesë, edhe 4 mijë të tjerë presin përgjigje

Reth 1 mijë polic me punësim të rregullt në MPB, aktulisht gjenden në pushim pa pagesë , ndërsa edhe 4 mijë të tjerë kanë kërkuar të njejtën dhe presin përgjigje nga kompetetntët- njofton portali „НетПрес“ .

Numri më i madh i policëve e shrytëzojnë mundësinë ligjore për pushim pa pagesë me ç’rast shkojnë për të punuar në Agjensione sigurimi në Gjermani, Austri, Britani të Madhe etj.

Një pjesë e tyre, largohen përgjithmonë me familjet e tyre.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 30 Shtator, 2019 15:49